Refent el Full de ruta de l’ANC

IMG-20151105-WA0001Els dies 29 d’octubre i 4 de novembre, en sengles reunions generals de socis de Sabadell per la Independència, es van elaborar tot de propostes a fi de contribuir a l’actualització del Full de ruta. Una actualització que es fa amb la participació de totes les assemblees territorials i sectorials.

IMG-20151105-WA0002Ara us presentem les propostes sabadellenques tal com van quedar aprovades a la reunió del dia 4 de novembre. Aquestes propostes es presentaran a la reunió comarcal del Vallès Occidental perquè puguin ser debatudes posteriorment al Consell Territorial, Sectorial i d’Exteriors de l’ANC que tindrà lloc el pròxim 21 de novembre a Terrassa.

Les propostes les podeu visualitzar a la galeria d’imatges o en format PDF.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Reunió de socis i simpatitzants i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.