Les urnes no s’imputen

20151110082225 El 9n, commemorant el primer aniversari de la consulta, els joves de lANJI (Associació Nacional de Joves Independentistes) de Sabadell, fan saber que LES URNES NO S’IMPUTEN mitjançant una encartellada pels carrers de la ciutat.

Donem suport a les nostres autoritats i ens manifestem contra la querella per la consulta del 9n2014 que imputa a Mas, Ortega i Rigau.

Ni un pas enrere. Tots ens considerem còmplices de practicar la democràcia. Tots vam votar, tots vam desobeir i ho farem tantes vegades com calgui. No tenim por! Volem la independència! Volem un estat català lliure i just, anem cap a la República!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull fotogràfic i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.