Aquest diumenge 15 de novembre, l’ANC ens crida a mobilitzar-nos per donar suport a les nostres institucions i per demanar la unitat dels partits sobiranistes.

manifestació al parc de la CiutadellaL’Assemblea Nacional Catalana ens convoca a una mobilització per donar suport a les institucions i demanar unitat d’acció.

L’ANC organitza aquesta mobilització ciutadana per expressar el suport de la societat al Parlament de Catalunya després de l’aprovació de la resolució dilluns 9 de novembre del 2015 de la Declaració d’inici del procés de creació de l’Estat català independent en forma de República.

La manifestació també vol expressar la nostra unitat davant dels atacs per part dels organismes de l’Estat espanyol com ara la supressió del Tribunal Constitucional de la Declaració de ruptura del nostre Parlament presentada dimecres 11 de                                                                                      novembre.

manifestació al parc de la Ciutadella, 2L’ANC demanarà unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés i farà públic el seu posicionament respecte de la situació política actual. La mobilització tindrà lloc a Barcelona el diumenge dia 15 a les 12 del migdia al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella.

L’ANC fa una crida a les assembles territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.

Ara més que mai tot depèn de nosaltres. Tot depèn de la nostra unitat i fermesa en l’acció.

Diumenge, com en altres ocasions toca a la ciutadania, ens pertoca a nosaltres donar suport i animar els parlamentaris a actuar amb fermesa, generositat i lleialtat al poble que els hem escollit.

Els socis i simpatitzants de Sabadell per la Independència-ANC que ho vulguin, farem una colla per anar-hi plegats a l’estació de Renfe centre per agafar el tren de 3/4 d’11 del matí.

No pararem ni parem fins a construir la República Catalana.

Visca la República Catalana!

Aquesta entrada s'ha publicat en Manifestació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.