Contra la suspensió del TC, a favor de la resolució d’inici del Procés

El dilluns dia 9N2015 es va aprovar la Resolució del Parlament de Catalunya sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre.

El matí del dia 11 de novembre, l’advocada de l’Estado registra el recurs d’inconstitucionalitat avalat unànimement pel Consejo del Estado.

Unes hores després, reunits els magistrats del Tribunal Constitucional (TC), acorden per unanimitat admetre a tràmit la impugnació presentada pel govern espanyol, resultant la suspensió de la resolució aprovada pel nostre Parlament.

Arrel d’aquest suspensió, des de la Territorial de Sabadell per la independència, ens manifestem a favor de la Resolució aprovada al nostre Parlament, en la que el punt sisé diu:

“El Parlament de Catalunya, com a dipositari de la sobirania i com a expressió del poder constituent, reitera que aquesta cambra i el procés de desconnexió democràtica de l’Estat espanyol no se supeditaran a les decisions de les institucions de l’Estat espanyol, en particular del Tribunal Constitucional, que considera mancat de legitimitat i de competència arran de la sentència de juny del 2010 sobre l’Estatut d’autonomia de Catalunya, votat prèviament pel poble en referèndum, entre altres sentències.”

I per aquest motiu, una estoneta després ens trobem davant de l’Ajuntament per expressar que no l’acceptem, ens manifestem en contra de la suspensió del TC i llegim aquest manifest en senyal de rebuig.

Articles publicats en mitjans digitals

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Gràcies a tots els que hi vàreu participar i als que sabem hauríeu volgut venir.

Seguirem sortint al carrer per defensar la democràcia, seguirem caminant cap a la República amb pas ferm i decidit!

Som sobirans!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Article, Concentració, Manifest, Recull fotogràfic i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.