La mobilització de demà, ajornada en solidaritat amb els atemptats de París

12243280_10205234948499309_8278356475281006117_n

Adjuntem el Comunicat de l’ANC en relació a la mobilització que estava prevista per demà:

El Secretariat Nacional de l’ANC, reunit de forma ordinària aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú, ha decidit ajornar l’acte programat per demà diumenge 15 de novembre al Parc de la Ciutadella pels fets succeïts a París. L’acte tindrà lloc el proper diumenge 22 de novembre. Els detalls de la nova convocatòria, com el lloc i l’hora, es donaran a conèixer al llarg d’aquesta setmana.

La decisió s’ha pres per respecte i solidaritat amb el poble francès després dels fets ocorreguts la passada matinada a París. L’Assemblea se suma a les mostres de condol per les víctimes i expressa el seu rebuig a la violència i el seu compromís amb la democràcia.

Secretariat Nacional ANC

Us animem a difondre aquest missatge entre les vostres amistats. Moltes gràcies. 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, Manifestació i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.