Carta al president Jordi Sànchez i al Secretariat Nacional

El Secretariat Local de SBDxI en reunió del dia 10 de novembre va acordar de fer arribar la carta següent al president Jordi Sànchez i al Secretariat Nacional amb motiu de la situació política actual.

Els membres del Secretariat Local de Sabadell per la Independència, en reunió el dimarts 10 de novembre, davant de l’actual moment polític, volem manifestar:

  1. Que valorem molt positivament que Junts pel Sí i la CUP hagin aprovat la Resolució de declaració d’inici del procés per constituir la República Catalana en un dia com el 9N. Hem passat del 9N de la consulta al 9N de la ruptura.
  1. La Resolució marca la nostra pròpia sobirania i ja no restem supeditats a les decisions del Tribunal Constitucional i iniciem, de forma definitiva, el procés de desconnexió i de creació de la nostra pròpia legalitat, fet que remarca l’extraordinària importància d’aquesta declaració, amb l’encertada previsió de lleis de creació la seguretat social catalana, la hisenda pública i el procés constituent.
  1. Davant d’aquest acte de sobirania i de repte legislatiu, entenem que cal tenir acordat, com més aviat millor, la investidura del president de la Generalitat i la composició del Govern a fi d’afrontar les amenaces que vénen de l’Estat espanyol.
  1. Emplacem a les parts negociadores de Junts pel Sí i de la CUP perquè arribin a un ràpid acord, i no frustrin els esforços i les il·lusions de tots els sectors del món sobiranista i eviti la convocatòria anticipada d’eleccions, cosa que suposaria un error històric i una frustració enorme per al món independentista.
  1. Atès que van passant els dies i amb el debat d’investidura ja iniciat, i davant de tot el capital polític acumulat que ens juguem, exigim que l’ANC prengui una determinació més proactiva per buscar l’acord desitjat; que es busqui tota mena d’ajuda, de consells i altres gestions per fer-ho possible, arribant a convocar manifestacions, si calgués.

 Secretariat Local de Sabadell per la Independència – ANC

 Sabadell, 10 de novembre del 2015

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.