Diumenge 22, a les 12, tots al parc de la Ciutadella.

IMG-20151117-WA0003

__ Una altra vegada?

__ Oi tant! Ho podem guanyar tot o ho podem perdre tot!

Una altra vegada perquè no volem regalar el nostre moviment ciutadà als interessos estratègics dels partits polítics ni podem permetre que frenin les nostres aspiracions legítimes ni ens autocensurarem per no molestar o per no contradir-los en pugna que mantenen entre ells.

Els greus problemes que tenen els nostres representants per llegir la realitat del moment polític poden fer encallar el mandat de prop de 2.000.000 de persones que no renunciem a aquesta oportunitat històrica d’esdevenir un estat independent i lliure.

No podem callar i cal recordar als nostres 72 diputats sobiranistes el motiu pel qual els hem votat. Per això tornarem a sortir al carrer per fer saber als nostres representants que no ens poden donar l’esquena. Ara no s’hi val a fugir de la seva màxima responsabilitat i no ho permetrem.

Aquells que volgueu anar-hi amb SBDxI ens trobarem a l’estació de Sabadell Centre de Rodalies (Renfe), cap a 2/4 d’11 i agafarem el tren de ¾ d’11 per anar a la concentració.

No ens arronsem amb els entrebancs.IMG-20151117-WA0000

La determinació és gran. Molt gran.

Aquesta entrada s'ha publicat en Manifestació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.