Els amics de SBDxI col·laborem amb la Marató de TV3

marato_2015_pEl Nadal s’acosta… i també aquella època de compra frenètica de regals, que a vegades pot resultar feixuga. No patiu: nosaltres us ho posem molt fàcil! El cap de setmana del 12 i 13 de desembre farem una paradeta al carrer del Pedregar cantonada amb el passeig de la Plaça Major on podreu comprar detalls dels bons per regalar als familiars i amics.

A més, podreu encarregar el cava, el vi  i copes gravades amb l’estelada de l’ANC, que us lliurarem entre els dies 15 i 22 al nostre local (c. de l’Illa, 1-3).

Els beneficis del dia 12 es destinaran a Sabadell per la Independència – ANC i, els del dia 13 seran íntegrament per a la Marató de TV3 que foto marxandatgeenguany es dedica a la diabetis i a les malalties per obesitat. Amb la col·laboració de tots aconseguirem finançament per investigar el tractament d’aquestes malalties. Demostrem al món un cop més que els catalans som imparables!

No us ho perdeu!! No us quedeu sense les copes per brindar per l’acord!

Salut i independència!

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Parades de carrer i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.