Endavant República!

EndavantREP

D’ençà dels resultats electorals del 27S en què Junts pel Sí i la CUP suposadament sumaven majoria absoluta i tot havia de ser bufar i fer ampolles, hem passat tres mesos d’incertesa. Hem anat dipositant esperances en cada possibilitat d’acord entre les dues formacions, ens hem manifestat a favor i els hem pressionat per evitar la convocatòria de noves eleccions. Quan ja només ens quedava un bri d’esperança, rere la reunió amb les entitats Òmnium Cultural, AMI i ANC, finalment i amb clares renúncies per ambdues parts, el dissabte dia 9, en plena recta final, se’ns fa saber l’acord.

Va ser un cap de setmana que recordarem amb alegria, molt encomanats d’il·lusió. Tant el dia 9, com el dia 10, us vam fer saber de dues trobades. El dissabte dia 9 vam celebrar l’acord in extremis al bar La República i el diumenge dia 10 ens vam reunir al local per seguir el ple d’investidura. A continuació us deixem algunes fotografies testimonis de tots dos actes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Han passat molt pocs dies i, amb tants esdeveniments, sembla que n’hagin passats molts. Amb pocs dies hem tingut la investidura, la no rebuda de la presidenta del Parlament per part del rei, la presa de possessió de Carles Puigdemont, el 130è president de la Generalitat, la constitució del Govern, que ja treballa a hores d’ara per la transició de l’autonomia cap a la República.

PossessióGovern1

 

 

 

Membres

 

Amb tot, estem molt contents i engrescats. S’obre el procés per constituir el nou Estat, caminem ferms i decidits cap a la República, però abans hem d’aconseguir eixamplar la base social a favor del nou Estat. Tenim molta feina, hem d’aconseguir que tothom participi en aquest ambiciós projecte. L’hem de bastir entre tots. Necessitem a tothom que hi creu per defensar-lo, per explicar-lo. El farem entre tothom.

EnlairemA Sabadell per la Independència volem compartir de nou la il·lusió. A Sabadell, després de la marató per les eleccions del 27S i el desencís d’aquests darrers mesos, el moviment independentista s’ha pansit una mica. No ens podem permetre abaixar el ritme. Ens caldrà donar suport a les institucions i a les seves mesures encarades a la consecució de l’Estat propi i la República catalana. Ens regenerem, també volem eixamplar la base social a Sabadell i proposem, doncs, convocar eleccions dins de la territorial. Us ho explicarem el dimecres dia 20 al Casal Pere Quart a 2/4 de 8. Us hi esperem!

La República ens necessita! Només depèn de nosaltres! Tothom és necessari! ENS ENLAIREM!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.