Vine a la Fira de Cornellà. Hi construïm la República Catalana. Dissabte, 30 de gener, acompanya’ns a Cornellà. Ens esperen 18 mesos emocionants! Reserva la teva entrada.

IMG-20160122-WA0001Ens trobem davant del repte majúscul de construir la nova República Catalana, una república més justa i solidària per a tothom i tenim el repte de fer-ho en 18 mesos.

Hem superat unes setmanes d’incerteses però, amb constància i esforç, hem aconseguit tenir un president, un govern i un Parlament amb una majoria de 72 diputats que tenen la missió de fer realitat el mandat que els catalans i les catalanes vam expressar a les urnes el passat 27 de setembre.

Ara no és moment d’abaixar els braços, ens queda molt per fer i hem de continuar treballant per a sumar encara més persones al procés i per iniciar un projecte de construcció col·lectiva que ens durà a l’assoliment del nou país.

Per aquest motiu el proper dissabte 30 de gener organitzem un acte a la Fira de Cornellà (18h obertura de portes) on s’oferirà perspectiva, reflexió i projecció per encarar els 18 mesos que vénen i afrontar el repte de construir la República Catalana.

L’acte, presentat per Xavier Pérez Ezquerdo i Mireia Llonch, portarà per nom Endavant República i té per objectiu posar en valor el llarg camí recorregut fins al moment present, explorar quins són els reptes que s’obren a partir d’ara i quin ha de ser el paper de la societat civil en aquest nou marc.

L’aforament és limitat i per això només es permetrà l’entrada a aquelles persones que s’hagin inscrit prèviament i que duguin l’entrada impresa. Per això us demanem que feu aquesta gestió a través del següent enllaç: https://assemblea.cat/cornella

Endavant Assemblea, endavant República!

Salutacions,

Comunicació de Mobilitzacions
Assemblea Nacional Catalana

Durant l’acte durem a terme una acció que necessita la col·laboració de voluntaris, si hi voleu participar envieu un correu a voluntaris@assemblea.cat

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.