7F, Natros baixem! Informació pràctica de la manifestació contra el PHN

Us copiem article publicat per Aguaita.cat, NacioDigital.cat

7-F: Tot el que has de saber si diumenge et manifestes a Amposta

Recorregut de la manifestació, zones d’aparcament i punts d’interès. Foto: PDE

Diumenge 7 de febrer és el dia ‘D’ en què les Terres de l’Ebre tornaran a alçar la veu contra una nova agressió sobre el territori. La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha convocat una gran mobilització contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, aprovat pel Consell de Ministres el 8 de gener, que preveu uns cabals mínims molt per sota dels aprovats per la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre. Una manifestació que es preveu històrica i que podria superar la de l’any 2014 de Deltebre i Sant Jaume.

Per este motiu, és important arribar amb temps al lloc de concentració de la manifestació, al Parc dels Xiribecs. Tots seguit us desgranem les dades més importants que cal que tingueu en compte si este diumenge us desplaceu a Amposta:

Mapa informatiu: cliqueu aquí.
Lloc de concentració: 
Parc dels Xiribecs
Zones d’aparcament: Hi haurà fins a 11 zones d’aparcament (Eroski, Institut, antigues piscines, aparcament soterrat del mercat, comunitat de regants, aparcament del grau, Mercocàmara, zona comercial, pista d’atletisme, cambra arrossera).
Zona busos: Els autobusos que es desplaçaran a Amposta tindran zones habilitades expressament.
Hora de concentració: 11:30
Inici de la manifestació: 12:00
Recorregut: avinguda Sebastià Juan Arbó fins a l’avinguda de la Ràpita, carrer Sant Josep i carrer del Pont.
Lectura del manifest i parlaments: Pont penjant d’Amposta. Hi haurà un escenari des d’on també es faran actuacions musicals a càrrec de Joan Rovira, Riu en So i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Altres consells:

– Si veniu de fora d’Amposta des del nord, heu de tenir en compte que l’accès a la ciutat pel Pont Penjant estarà tallat al trànsit. Per això, s’aconsella continuar per la N-340 en direcció Sant Carles de la Ràpita i entrar a Amposta un cop passat el pont de l’N-340 (que té dos carrils per sentit).

– Si, com a conseqüència de la gran aglomeració de gent no podeu arribar a l’escenari del Pont Penjant, no patiu. L’Ajuntament d’Amposta instal·larà també un sistema de megafonia per què els parlaments es puguen seguir des de la plaça del Mercat.

– Si esteu inscrits a la paella popular organitzada per l’ANC o al dinar organitzat pel Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l’Ebre, haureu de refer el camí a peu. El pavelló firal, on es farà este dinar popupar l’ANC, es troba just al costat del Parc dels Xiribecs i el pavelló annex al Pavelló Poliesportiu Municipal, on es fa l’altre dinar, es troba just en front del mateix parc.El recorregut són uns 1.700 metres.
Us hi esperem!

Lo riu és vida.

Ni una gota d’aigua, ni un pam de terra, ni un pas enrere!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Concentració, General, Manifestació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.