Reinicia.cat. Posem les bases del futur de Catalunya

participa a ReiniciaReinicia Catalunya és un projecte impulsat per 13 entitats, entre les quals hi ha l’ANC, El País Que Volem, Sobirania i Justícia, Òmnium Cultural, La Marxa Som o Súmate. L’objectiu és promoure un debat de llarg abast, tant territorialment com sectorialment, a fi de dibuixar les bases del futur de Catalunya. Es tracta, d’una banda, d’elaborar un Llibre Verd amb les propostes de país fruit del debat i, de l’altra, elaborar un esborrany constitucional ben fonamentat que sigui una referència important per al futur Parlament de Catalunya.

LopezJaume López, portaveu del moviment Reinicia Catalunya, visita ‘L’illa de Robinson’ per parlar del projecte de Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC).

http://www.elpuntavui.tv/video.html?view=video&video_id=158391482

Aquesta entrada ha esta publicada en Endavant República, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.