17 d’abril del 2016. IV Assemblea General Ordinària de l’ANC a Manresa

dinar i autocarCom en anys anteriors, podeu comptar amb SBDxI pel desplaçament amb autocar i el dinar que farem tots plegats.

El cost del dinar amb l’autocar serà de 25 €. Podeu reservar plaça aquí.

IV AGO, títol

pavelló nou congostEns plau fer-vos arribar la informació de la segona convocatòria de la IV AGO, que tindrà lloc al Pavelló Nou Congost de Manresa, el diumenge 17 d’abril del 2016.

Si voleu llegir el Reglament de l’AGO sencer cliqueu aquí.

A continuació us en fem un breu resum:

A l’AGO del 17 d’abril, hi podran participar totes aquelles persones que el  20 de març del 2016 constin com a membres de ple dret i estiguin al corrent de pagament al 1er trimestre de 2016. 

Del 10 al 30 de març, s’ha habilitat un accés al web https://assemblea.cat/cens2016  on els socis poden verificar la seva correcta inscripció a l’associació. Es demana a tothom de fer una preinscripció. La preinscripció no és obligatòria, però sí recomanable per facilitar l’organització de l’AGO.

La preinscripció estarà oberta del 21 al 31 de març del 2016.  Podeu fer-ho aquí. Per a qualsevol incidència, s’haurà d’enviar un correu  a quotesassociats@assemblea.cat indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència. La data màxima per respondre les incidències serà el 9 d’abril de 2016.

Del 30 de març al 4 d’abril, els membres de ple dret podran presentar, mitjançant una plataforma web, preguntes sobre l’informe de gestió del Secretariat Nacional (SN), l’informe econòmic i la proposta de pressupostos de l’exercici següent. Les respostes d’aquestes peguntes es diran oralment el mateix dia de l’AGO.

El 8 de març es va publicar la ponència d’actualització del Full de ruta  A l’assemblea de SBDxI del dilluns 21 de març, els socis de ple dret podran presentar-hi esmenes per a ser debatudes i, si escau, aprovades.

Des del 15 de març, al web de l’ANC hi ha les propostes de modificació dels Estatuts i del Reglament de règim intern documents sobre els quals es poden formular esmenes únicament a les modificacions previstes i utilitzant el formulari que hi ha preparat al mateix enllaç.

Totes les esmenes aprovades per l’assemblea territorial s’elevaran a la Comissió d’Esmenes i entre el 4 i 8 d’abril s’acceptaran, es transaccionaran o rebutjaran.

El 9 d’abril, apareixerà la publicació definitiva de modificació d’Estatuts i del Reglament de règim intern amb les esmenes incorporades, la ponència del Full de Ruta transaccionada i també, el document amb les esmenes vives que han de ser debatudes i aprovades el dia de l’AGO. Ho teniu aquí

L’ordre del dia previst de l’AGO, de moment, és el següent:

 1. Obertura i benvinguda
 2. Elecció o ratificació de la Mesa
 3. Elecció dels interventors d’acta
 4. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió del Secretariat Nacional
 5. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
 6. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de pressupost ordinari per l’exercici 2016-2017 i de les quotes de l’associació.
 7. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de convocatòria del procés electoral per escollir els membres del Secretariat Nacional, prorrogant en el seu cas el mandat de l’actual Secretariat Nacional fins a la data en què els nous membres escollits prenguin possessió del seu càrrec
 8. Presentació i votació de les propostes d’actualització del Full de Ruta.
 9. Presentació i votació de les propostes de modificació dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern.
 10. Presentació i votació de les propostes d’adherir-nos com a socis de ple dret a:
  • Caixa de Crèdit dels Enginyers Societat Cooperativa de Crèdit, Caixa d’Enginyers.
  • Som Energia, cooperativa de producció i consum d’energies renovables.
 11. 11S2016
 12. Cloenda.

I d’acord amb aquest horari.

8:30 Obertura de portes

10:00 Inici de l’Assemblea

14:30 Cloenda

L’adreça del Pavelló Nou Congost és: carretera de Manresa a Sant Joan, s/n. La seva situació és a l’oest de la ciutat i per arribar-hi en cotxe particular el més aconsellable és prendre la sortida 131 de la C-25 (eix transversal) i arribant a la primera rotonda ja hi haurà voluntaris indicant la ruta. Per als que tingueu GPS les coordenades UTM són:  41°43’32.2″N, 1°48’36.4″E  (o  41.7256,1.8101)

Força Assemblea. Renovem el Full de Ruta!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Assemblea General Ordinària a Lleida, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.