Presentació projectes socials a Retorn social de La Crida

Retorn social CRIDA_horitzA primers de març La Crida va fer la presentació pública del projecte Retorn Social, marcant l’inici de la presentació de projectes que s’allargarà fins a l’1 de maig.

Si voleu conèixer en què consisteix aquest projecte i d’on surten els diners podeu entrar al seu bloc retornsocial.cat i accedir a tota la informació i bases de la convocatòria o bé anar el proper dimecres 6 d’abril a les 7 de la tarda a la nau 1 de Ca l’Estruch (Sant Isidre 140), seu del Laboratori Social Metropolità, on es farà la presentació del Retorn social CRIDA_rodó - còpiaprojecte, es resoldran dubtes etc. per tots aquells que hi estigueu interessats. 

Des d’aquí volem animar a totes les entitats i col·lectius que presentin els seus projectes socials. En primer lloc, es valorarà que compleixin els requisits per poder participar, i posteriorment, es sotmetran a votació pública per part d’entitats externes col·laboradores com ara Sabadell per la independència.

Entre mitjans i finals de juny se sabran els projectes més votats i s’hi assignaran els diners demanats fins que s’esgotin.

Així doncs, podeu aprofitar aquesta oportunitat i presentar els vostres projectes socials.

Junts farem una ciutat més viva!

Aquesta entrada s'ha publicat en Concurs, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.