Dissabte 14 de maig del 2016. Eleccions al nou Secretariat Nacional de l’ANC que ens durà la independència.

votar

El passat dia 17 d’abril, a l’Assemblea General Ordinària (AGO) a Manresa, es va acordar de convocar eleccions per a escollir els 77 membres del nou Secretariat Nacional el dissabte 14 de maig del 2016. Dels 77 membres, 52 membres tindran consideració de càrrecs de representació territorial i 25 com a representants de tot el territori nacional. Tots els membres electes del Secretariat Nacional tindran els mateixos drets i obligacions, amb independència de si han estat escollits per representació territorial o nacional

Constituiran el cens d’electors tots els membres de l’ANC que en data de 14 de febrer del 2016 es trobin correctament inscrits, siguin majors d’edat i estiguin al corrent de pagament en data de 14 d’abril del 2016.

Casal Pere QuartFruit de les novetats aprovades a l’AGO de Manresa, els candidats al Secretariat Nacional de l’ANC hauran d’aportar l’aval d’una Assemblea Territorial. En conseqüència, us convoquem a la reunió el 2 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, al casal Pere Quart, per avalar o no aquells candidats que han presentat la seva candidatura a l’Assemblea Territorial de SBDxI-ANC.

 

El dia 7 de maig es publicarà al web de l’ANC la relació definitiva dels candidats.

auditori Pere QuartPer tal de millorar el coneixement dels candidats  el dia 12 de maig, a 2/4 de vuit del vespre, a l’Auditori Pere Quart (c. Lacy) els candidats al SN del Vallès Occidental ens explicaran els motius pels quals es presenten, els seus projectes de futur i respondran les preguntes dels electors.

Del 10 al 13 de maig, ambdós inclosos, els membres de l´ANC que ho vulguin podran votar telemàticament.

Les eleccions presencials es faran el 14 de maig, a la seu del local de Sabadell per la Independència – ANC, carrer de l’Illa, 1-3 de Sabadell, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. El mandat dels representants que surtin elegits serà de dos anys.

El nou Secretariat Nacional es constituirà i es presentarà públicament el dia 21 de maig del 2016.

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats. També ho és perquè el nombre i la rellevància de les persones que deixaran el càrrec del SN suposarà un repte organitzatiu per a tota l’ANC.

Aquí teniu tota la informació:

Democràcia és participació!

Mai no havíem tingut la independència tan a prop.

Continuem amb tenacitat i valentia. I donem als nostres representants la legitimitat de les urnes i la força de la nostra participació.

endavant republica

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions SN i SL, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.