Divendres 6 de maig. Joan Tardà, Francesc Homs i Tian Riba. El món del treball en la societat del benestar

MODIFICACIÓ DELS PONENTS

SONY DSC

SONY DSC

El divendres 6 de maig, a 2/4 de 8 de la tarda podrem compartir la xerrada «El món del treball en la societat del benestar».

Comptarem amb la presència de:

Francesc Homs, militant de CDC i membre de l’Executiva Nacional i Permanent. Membre del Consell Executiu Nacional de CiU.  Ponent de l’Estatut del 2006, diputat al Parlament de Catalunya, secretari general de la Presidència, portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya i conseller de la Presidència. Actualment és diputat al Congrés Espanyol en ser el cap de llista de la candidatura Democràcia i llibertat. En aquests enllaços podreu saber més coses d’ell:Francesc Homs

Joan Tardà, catedràtic de Llengua i Literatura catalanes, exregidor a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i diputat al Congrés espanyol  on sempre ha evidenciat una voluntat de ferro en defensa del país, de la llengua catalana, de les classes populars i de la Llei de memòria històrica. Astut, loquaç, directe, valent i irònic, és de tothom ben conegut. En aquests enllaços podreu saber més coses d’ell:Joan Tardà

 

També gaudirem de la presència de Tian Riba, periodista, tertulià, guionista, col·laborador conegut a les ràdios i televisions catalanes. Vegeu aquests enllaços:

L’acte el presentarà en Joaquim Duaso, coordinador de Sabadell per la Independència – ANC.

 

Se celebrarà a l’auditori Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, al c. d’en Font, 25

No us els perdeu!

Endavant República!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Xerrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.