Mas: “ L’Estat no entén, ni comprèn, ni respecta, ni estima Catalunya”

A MasEntre esperar una acomodació d’Espanya cap a Catalunya o constituir un Estat propi Mas ha optat  com molta gent  per la segona via.  No crec que el primer sigui possible, però sobretot sé que no depèn de nosaltres. I en aquest context avisa:  L’Estat, com a estructura administrativa, política, econòmica, comunicativa i de poder, no coneix Catalunya, ni la comprèn, ni la respecta, ni l’estima. Per això veu en el procés sobiranista “l’única esperança perquè la societat catalana tingui un país a l’alçada del seu talent, dels seus anhels i de les seves energies.

(Resum de l’article publicat a directe.cat, el dilluns 25 d’abril)

Si voleu llegir l’article sencer el teniu aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en Article, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.