12 de maig presentació de candidats a Sabadell, 14 de maig eleccions al Secretariat Nacional

UrnesRecordem que el dissabte 14 de maig hi ha convocades eleccions per escollir els 77 membres del Secretariat Nacional de l’ANC. Un nou Secretariat Nacional que, seguint el full de ruta propi i el de les institucions del nostre país, ens durà fins a la independència.

Hi estan convocats tots els socis de l’ANC que en data de 14 de febrer del 2016 es trobin correctament inscrits, siguin majors d’edat i estiguin al corrent de pagament en data de 14 d’abril del 2016.

Trobareu totes les candidatures en la pàgina: https://assemblea.cat/candidatures2016

Somhi ANC Enguany, fruit de les novetats aprovades a l’Assemblea General Ordinària de Manresa, celebrada el passat 17 d’abril, els candidats al Secretariat Nacional de l’ANC hauran d’aportar, com a mínim, l’aval d’una Assemblea Territorial. I, per primera vegada, per tal de millorar el coneixement dels candidats, el dia 12 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori Pere Quart (c. de Lacy) molts dels candidats al SN ens explicaran els motius pels quals es presenten, els seus projectes de futur i respondran les preguntes dels electors.

Els candidats que han confirmat la seva assistència són:

  • Candidatures de representació territorial: 

Annabel Busqué i Bertran
Miquel Noguera Batlle
Manel Porta i Monfort

  • Candidatures de representació nacional:

Ângels Folch i Borràs
M Teresa Mira i Lozano
Gisela Vicenç i Pasqual
David Ros Serra
Ferran Oliva Monteys
M Eulàlia Subirà i de Galdàcano
Francesc Sànchez Benas
Rosa M Dumenjó i Martí
Gisela Vicenç i Pasqual
Ferran Oliva Monteys

També, per primera vegada, del 10 al 13 de maig, ambdós inclosos,  es podrà votar telemàticament. Podreu trobar més informació referent als sistemes de votació en aquest document.

Les eleccions presencials es faran el 14 de maig. Els socis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès i Sabadell podran votar a la seu del local de Sabadell per la Independència – ANC, carrer de l’Illa, 1-3 de Sabadell, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. El mandat dels representants que surtin elegits serà de dos anys.

El moment històric del procés nacional que s’està vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats perquè els representants escollits guanyaran la seva legitimitat i la força representativa en aquestes eleccions.

Socis, esteu cridats a les urnes! Dijous veniu a conèixer alguns dels candidats. Fem forta l’Assemblea, exerciu el vostre dret!

Aquesta entrada s'ha publicat en Eleccions Secretariat Nacional, General, Presentació candidatures, Reunió de socis i simpatitzants i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.