Dijous 26 es presentarà al Ple Municipal de l’Ajuntament de Sabadell una moció pel dret a decidir i de suport als ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional espanyola.

 

ATENCIÓ: L’HORA DE TROBADA A LA PLAÇA DE SANT ROC SERÀ A LES 7 DE LA TARDA

IMG-20160525-WA0003

Dijous 26 de maig els grups municipals de Convergència i Unió, de la Crida per Sabadell, d’Esquerra Republicana de Catalunya, de Guanyem Sabadell i d’Unitat pel Canvi presentaran al Ple Municipal de l’Ajuntament de Sabadell una moció pel dret a decidir i de suport als ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional espanyola.

Sabadell per la Independència – ANC, com a impulsora de la Moció, serà qui justificarà i exposarà al Ple Municipal els acords presos pels seus signants en aquesta Moció per tal que el Ple Municipal ho subscrigui.

El text complet de la Moció, signada l’11 de maig, el teniu aquí

Demanem a la ciutadania, enutjada pels requeriments que l’Audiència Nacional espanyola ha fet contra els 300 ajuntaments catalans que van donar suport a la declaració 1/XI del Parlament de Catalunya, que hi doni suport i que assisteixi a la plaça de Sant Roc, dijous 26 de maig, a les 7 de la tarda.

Som sobirans!
Nosaltres decidim!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Moció. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.