Us recomanem: l’article “Una lliçó de l’ANC” que resumeix el documental emès per TV3 “L’Assemblea, un retrat”

L’article “Una lliçó de l’ANC” aparegut a Vilaweb reflexiona sobre un documental de fa dos anys del programa 30 minuts de TV3 sobre l’ANC.

El documental de TV3 “L’Assemblea, un retrat” explica com els seus quatre fundadors (Pere Pugès, Miquel Strubell, Miquel Sallarès i Enric Ainsa) van procedir per tal de que els quaranta primers noms de l’organització (ANC), no es barallessin.

articleL’article … «En un món d’opinadors supersegurs de la pròpia veritat, he de confessar que, per a fer la independència, jo no sabria per on començar. Si ja estigués feta, la cosa canviaria, perquè tinc pràctica en la cosa tenir un estat, encara que sigui impropi». Vegeu l’article sencer aquí

30 minutsI el documental de TV3, “L’Assemblea un retrat”, al qual fa referència l’article aquí

Que cadascú en tregui les seves conclusions

Aquesta entrada ha esta publicada en Article, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.