Dijous 2. La Plataforma C4 Sabadell, presenta projecte de Convenció Constituent Ciutadana a les entitats

c4El dijous 2 de juny a 2/4 de 8 del vespre es presentarà  a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, el Projecte de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (C4) a Sabadell
La plataforma C4 de Sabadell, ha convidat a l’acte a les diverses entitats de la ciutat.

Des de fa més d’un any, Reinicia, una plataforma d’entitats que treballa per tal que el procés constituent sigui participatiu, ha estat preparant la llavor de la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya. Ara és el moment de plantar-la a la nostra ciutat i per aquest motiu s’ha demanat el suport i la implicació personal i col·lectiva de les diverses entitats.

En els propers mesos desenes de “Convencions Constituents Temàtiques” i centenars de “Convencions Constituents Territorials” aplegaran les aportacions de milers de ciutadans i ciutadanes, i les convertiran en un Llibre verd del país, que podrà servir de guia per al desenvolupament de futures polítiques, i un informe constitucional, base per a la redacció d’una futura nova Constitució.

La Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya vol ser un procés obert, transparent, participatiu i inclusiu que ens permeti definir les bases constituents d’un país nou. Una gran part de la societat catalana té l’anhel de deixar enrere l’etapa estatutària actual i repensar-se profundament. Per a alguns la independència és la millor eina per fer-ho, per a d’altres no, però existeix una àmplia coincidència en la voluntat de decidir-ho tot i de projectar la Catalunya que volem.

La Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya ha de ser el punt de trobada en què la ciutadania i les seves organitzacions deliberin conjuntament mitjançant una metodologia democràtica pròpia del segle XXI.

Us adjuntem a continuació el programa de l’acte
ProgramaC4

 

 

 

 

 

 

 

Les entitats que s’hi vulguin adherir i participar (màxim 4 persones) cal que enviïn aquest formulari al correu plataformaC4Sabadell@gmail.com

triptic c4Endavant les atxes! Participem en la construcció del nostre país!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Xerrada i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.