Retorn social de la Crida. Obert el període de votació de projectes

Banner-Votacions-768x307

El grup de seguiment del Retorn Social, format per diverses entitats locals com COOP57, ADENC, Càritas, Actua Vallès, Sabadell per la Independència, Laboratori Social Metropolità, i grups de barris i sobiranies de la Crida, han valorat els diversos projectes presentats per confirmar que complien les bases del concurs públic. D’aquesta manera s’han acceptat 28 projectes, dels quals 9 opten a una ajuda de fins a 500€, i 19 opten a l’ajuda de més de 500€.

El període de votacions popular ja està obert i s’allargarà fins el proper 15 de juny. Podeu votar a través del web del pr

ojecte. Qualsevol veí i veïna de Sabadell pot entrar al web i votar els projectes que cregui més mereixedors de rebre l’ajuda econòmica.

22.000€ provinents del romanent dels sous dels regidors/es de la Crida

Els regidors i regidores i càrrecs de confiança de la Crida per Sabadell tenen un topall salarial de 2,5 vegades el salari mínim interprofessional, tal i com estableix el Codi Ètic de l’organització. Malgrat intentar que aquest topall de sou fos el que es fixés per a totes les regidores de l’Ajuntament, no es va aconseguir ja que la resta de partits no hi van estar d’acord, i davant la impossibilitat legal que unes regidores cobrin menys que les altres, la Crida retorna en forma de donació tot el que sobrepassa d’aquest límit salarial.

És precisament d’aquest romanent dels sous dels regidors/es de la Crida, d’on provenen els 22.000€ que es destinaran aquest any als projectes que surtin més votats al Retorn Social.

regadoraEntra i participa. Viu la ciutat i a la ciutat! Posem la llavor per una nova ciutat i reguem-la!

 

-> http://retornsocialcrida.cat/

Aquesta entrada s'ha publicat en Concurs i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.