SBDxI-ANC dóna suport al Casal Popular de la Creu Alta, El Tallaret

el TalleretSabadell per la Independència – ANC dóna suport al comunicat difós pel Casal Popular El Tallaret, de la Creu Alta, arran de les denúncies interposades per Josep Ayuso, regidor del PSC a l’Ajuntament de Sabadell i, per Maite Morao, tècnica de l’Ajuntament, en contra el 1r tinent d’alcalde Maties Serracant.

Entenem que més enllà de la lluita i els interessos partidistes, allò que ha de prevaldre a la nostre ciutat és el suport i tota l’ajuda possible a iniciatives com el projecte autogestionat de El Tallaret.

Aquest projecte ideat per una desena de col·lectius del barri de la Creu Alta uneix esforços per a trobar solucions a les mancances d’espais socials al barri on poder desenvolupar els seus projectes. Creiem, doncs, que es mereix l’ajuda de tothom i per descomptat la de les nostres institucions.

La denúncia realitzada comporta l’aturada d’aquest projecte llargament reclamat per les entitats i els col·lectius del barri que pateixen la manca d’espais on poder realitzar les seves activitats amb normalitat.

El Tallaret vol utilitzar una part de les instal·lacions desaprofitades de Cal Balsach per crear un punt de trobada entre el veïnat del barri i convertir-lo en un espai de dinamització on hi puguin cabre activitats i esdeveniments de tot tipus. Aquest projecte, que vol construir un espai autogestionat al barri, solucionaria la mancança històrica de la Creu Alta en matèria de locals al servei del teixit veïnal i associatiu.

Per tot això, denunciem la mala praxi en la política i exigim la retirada de les denúncies que impossibiliten l’avenç d’un projecte tant important per la nostra ciutat.
Podeu veure el comunicat que ha fet el Tallaret, aquí
Si voleu saber més coses del Tallaret, mireu aquí

Diumenge 5 de juny participa a la Cercavila reivindicativa per la concessió de Cal Balsach! A les 5 de la tarda davant de la seu del PSC (c. Latorre, 81) Baixa al carrer! El Tallaret no s’atura! Tu tampoc. No et quedis parat a casa! Fem ciutat! Fem barri! Fem Creu Alta!

Cercavila ElTallaret

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.