19J: mobilitzem-nos pels refugiats.

L’Assemblea Nacional Catalana i la plataforma Stop Mare Mortum han convocat una mobilització pel diumenge 19 de juny per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat de l’Estat espanyol i de la resta d’estats europeus davant de l’èxode dels milers de persones refugiades que cerquen un lloc segur per sobreviure.

Catalunya, que encara guarda la memòria del tracte rebut a Europa, en l’èxode republicà, no pot ignorar aquests conflictes, i en el nostre projecte de construir un nou estat no hi caben aquestes injustícies.

refugiats

Cal afrontar la realitat i preparar-nos per acollir les persones que, fugint de la guerra, busquen refugi al nostre continent. No es pot impedir la seva fugida desesperada cap a la llibertat, sinó que cal aconseguir que puguin trobar acolliment i solidaritat a Europa, i refer el seu projecte de vida.

Per tot això, diumenge vinent 19 de juny a les 18h de la tarda us convoquem a la manifestació “Obriu fronteres, volem acollir” que sortirà de la plaça Universitat de Barcelona.

Un país nou es guanya dia a dia, es construeix amb accions que defineixen qui som i què volem.

Som un poble lliure, sobirà i solidari amb els altres pobles, cridem-ho ben fort i acollim, perquè la solidaritat és la tendresa dels pobles.

Comptem amb vosaltres? Convideu-hi les vostres amistats! Anem-hi plegats! Us esperem diumenge a 2/4 de 5 de la tarda al c. de la República, a l’estació Sabadell Rambla dels FGC! Som-hi!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Manifestació i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.