Dissabte 11 de juny tarda. Acte solidari amb l’Equador

cartDissabte 11 de juny a les 6 de la tarda a la plaça de la Creu Alta, es farà un acte solidari organitzat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i la Federación de Asociaciones de Inmigrantes del Vallés (FAIV), junt amb la participació de diferents entitats, entre elles, Sabadell per la independència, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar a la població.

L’Equador va tremolar el dissabte dia 16 d’abril amb un terratrèmol de magnitud 7,8 a l’escala de Richter, que va assolar el nord de la regió costanera del país, deixant 660 morts i més de 17.000  ferits. Es calcula que més de 11.000 edificis han estat destruïts o afectats a causa del terratrèmol. Avui, quan fa més d’un mes de la catàstrofe, les xifres, encara no són definitives i podrien encara augmentar. Unes 35.000 persones estan en albergs i 40.000 viuen a la intempèrie al costat de les seves cases destruïdes. Ha estat el sisme més fort i el més destructiu a l’Equador. La reconstrucció costarà milions de dòlars. La OCHA, oficina d’assumptes humanitaris de la ONU, ha denunciat que després d’un mes, la petició de 72 milions de dòlars per ajudar a l’Equador, no s’ha cobert, així que ara estan instant als donants internacionals a contribuir econòmicament.

cartel programacion2 (3)Serà una jornada amb actuacions musicals de diferents països i també de la nostra ciutat, i amb un sopar solidari típicament equatorià al preu de 5€.

Us animem a participar-hi!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.