Dimecres 27 de juliol, La Marxa Som a Sabadell

Marxa definitiu

La Marxa Som arriba el dimecres 27 de juliol a Sabadell

La Marxa Som és una iniciativa cívica i no partidista que forma part de Reinicia Catalunya, l’ens que impulsa la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya.

Aquest estiu ha organitzat unes caminades populars que recorren tot el territori dels Països Catalans per plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa.

La iniciativa és especialment significativa perquè coincideix amb el 40è aniversari de la Marxa de la Llibertat, el lema de la qual fou: “Poble català, posa’t a caminar!” i amb el 7è centenari de la mort de Ramon Llull.

La Marxa està formada per quatre columnes, i Sabadell forma part de la Columna metropolitana durant dues etapes:

Etapa 5: dimecres, 27 de juliol: Sant Cugat del Vallès – Cerdanyola del Vallès – Badia del Vallès – Barberà del Vallès – Sabadell
Etapa 6: dijous, 28 de juliol: Sabadell – Terrassa

Si us voleu apuntar a caminar alguna de les etapes ho podeu fer en aquest enllaç o si ho preferiu fer presencialment, heu d’anar a la seu de la Unió Excursionista de Sabadell (c. de la Salut, 14) de les 6 de la tarda a les 9 del vespre a partir del dilluns 18 de juliol.

El programa de l’arribada de La Marxa Som a la nostra ciutat el dia 27 de juliol és el següent:

Plaça del Dr. Robert

  • 17.30 h Arribada de La Marxa Som: recepció institucional a l’Ajuntament
  • 18.00 h – 20.30 h Lectura del Manifest a càrrec de Joan Serra, participant de la marxa de la Llibertat el 1976 | Conferència | Sessió plenària | Treball en grup | Posada en comú
  • 20.30 h Actuació dels Tabalers de les forques de Can Deu
  • 21.00 h Sopar popular
  • 23.00 h Actuació musical amb grup Postit

Per apuntar-vos al sopar: si ho feu abans del divendres 22 de juliol (fins a mitjanit) us costarà 6€. Des d’aleshores i fins al 25 de juliol a mitjanit, l’import serà de 8€. Podeu fer el pagament per targeta de crèdit a www.ues.cat (l’enllaç s’activarà dilluns 18 de juliol) . O si ho preferiu a la seu de la Uniò Excursionista de Sabadell (c. de la Salut, 14) de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Si voleu col·laborar en l’organització de la rebuda de La Marxa Som com a voluntaris pel dia 27 cap a les 6 de la tarda, només cal que ens envieu un correu a voluntaris@sbdxi.cat

Les entitats que formem el Grup local d’acollida (GLA) de Sabadell som: Bruixes del Nord, Forques de Can Deu, Federació Sabadell Cultura, Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, Òmnium Cultural de Sabadell, Parlament ciutadà, Procés Constituent, Sabadell per la Independència-ANC, Coordinadora Un altre món és possibleUnió Excursionista de Sabadell i Universitat Popular de Sabadell

Vine i participa! Endavant República!

índex

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, General, Manifest, Xerrada i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.