馃敇11s2016, informaci贸, tram, autocars… 鈴〦ndavant Rep煤blica

logoL鈥橭nze de Setembre del 2016 marcar脿 l鈥檌nici d鈥檜na nova etapa.

Volem que la veu de la tota la gent que forma aquest pa铆s se senti a la mobilitzaci贸 a cinc punts del territori que mostrar脿 al m贸n que som un pa铆s viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat. Som un pa铆s que batega!

Aquesta 茅s la Diada on ja ens sentim legitimats, despr茅s de les eleccions del 27S del 2015, que van culminar amb el primer Parlament i el primer Govern independentista de la nostra hist貌ria. Som sobirans, som la Rep煤blica Catalana en un 煤ltim punt de construcci贸.

L鈥Assemblea Nacional Catalana i 脪mnium Cultural ens mantenim ferms en el prop貌sit de mobilitzar la ciutadania per aconseguir que la Diada d鈥檈nguany sigui, de nou, un clam popular de ciutadans que volem expressar lliure i pac铆ficament la nostra voluntat.聽

mapacoloFarem realitat la mobilitzaci贸 als cinc punts del territori catal脿 com el pas definitiu per assolir la independ猫ncia del nostre pa铆s, perqu猫 el poder que hem demostrat cada vegada que hem sortit el carrer, es convertir脿 aquesta vegada en l’arribada de la Rep煤blica Catalana.

L鈥猫xit de la mobilitzaci贸 ser脿 cabdal per manifestar al m贸n que la societat civil 茅s a punt i que volem que les institucions estiguin preparades per comen莽ar la construcci贸 d鈥檜n nou pa铆s.聽

twitLes inscripcions ja estan a punt i, com cada any, tots els majors de 16 anys cal que us hi apunteu. Ho podeu fer a apunt.assemblea.cat. Enguany el nostre tram 茅s el 38. A l’Arc de Triomf, Barcelona.

MAP

autocarAquest any tamb茅 hem organitzat l’anada i tornada en autocar, per tots aquells que hi vulgueu accedir c貌modament. Sortirem de la Ronda Ponent a la 1 del migdia i la tornada ser脿 cap a les 8 del vespre, aproximadament. El preu del tiquet 茅s de 10 鈧. Ja podeu comprar els tiquets a sbdxi.assemblea.cat

Estem a punt! A punt per la Rep煤blica Catalana, a punt per sortir al carrer, a punt per protegir les nostres institucions i els nostres representants!

I tu? Ja est脿s a punt? Apunta-t’hi… 鈴〦ndavant Rep煤blica!!

Ells ja s’hi han inscrit!

11 de setembre, 5 punts, 1 pa铆s que neix!

mapacat

Aquesta entrada s'ha publicat en 11S, Concentraci贸, General, Manifestaci贸 i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.