Diumenge 7 d’agost, FESTA NACIONAL DE L’EQUADOR, 207 anys d’independència

Ecuador

El diumenge 7 d’agost la Federación de Asociaciones del Ecuador de Catalunya, celebra una gran festa al Fòrum de Barcelona. Celebren els seus 207 anys d’independència amb actuacions musicals, mostra gastronòmica, danses folklòriques, tallers, artesania, jocs infantils…

La festa se celebrarà des de les 12 del migdia fins a 2/4 de 12 de la nit.

L’ANC, de la mà de la sectorial Immigració per la independència, hi estem convidats a participar-hi amb una parada des de les 6 de la tarda fins a les 11 de la nit. Si t’hi vols afegir com a voluntari, escriu el teu nom, cognoms i el teu mòbil, i marca  la franja horària que tries (des de dos quarts de 2 del migdia fins a dos quarts de 12 de la nit), en aquest Doodle

Us deixem, com a mostra, el vídeo resum de la festa celebrada l’any passat:

Som-hi! Compartim la joia de la celebració d’aquest país que celebra el seus 207 anys d’independència. Anem i expliquem-los que ara i aquí també estem fent el nostre procés cap a la independència, i que comptem amb ells per aconseguir-la! Animem-los a participar a l’11S. Estem a punt!

Fem-ho plegats! Endavant República!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Parades de carrer, Vídeos i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.