Aquest 10 de setembre, República Catalana: a punt!

SONY DSC

Un any més, us proposem col·laborar i participar en un acte la vigília de la Diada, que segur que ens servirà per escalfar motors cara a la gran manifestació que farem l’endemà a Barcelona.

Hem organitzat tot un conjunt d’activitats, amb la col·laboració d’Òmnium Sabadell, sota el títol de República catalana. A punt! Activem-nos per al vespre del dissabte 10 de setembre, a partir de les 8 del vespre, a la pl. del Dr. Robert, amb el programa següent:

 

 • A 2/4 de 6 de la tarda, ens trobarem, els voluntariosos, al local per organitzar l’acte. Veniu amb qualsevol samarreta de les de l’11S.  Portarem al Racó del Campanar les ampolles, les espelmes i les pancartes de l’acte i les col·locarem al lloc previst.
 • A les 8, s’iniciarà l’acte amb les salutacions d’alguns companys de l’Assemblea Territorial de l’ANC de Sabadell.
 • A 2/4 de 9, tothom estarà convidat a cantar un repertori de cançons acompanyats de músics i cantaires.
 • A 3/4 de 9, encendrem les espelmes. Sota el lema República catalana. A punt. Activem-nos.
 • A les 9, Pille Heinloo, estoniana de Sabadell, ens presentarà la pel·lícula La revolució cantada sobre el procés  d’independència d’Estònia. Aquesta pel·lícula explica com, entre el 1987 i el 1991, milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides per a reclamar la independència de l’ocupació soviètica. Aquest documental, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir-ne una còpia, el podem veure ara subtitulat al català.Per què fem aquest acte?•    Per garantir la protecció social i el benestar dels catalans, independentistes i no independentistes.
  •    Per donar suport al nostre Parlament i les lleis que ha aprovat.
  La llei contra la pobresa energètica, en favor dels refugiats, la igualtat efectiva entre homes i dones i tantes i tantes d’altres que han estat anul·lades pel Tribunal Constitucional espanyol.
  •    Per mostrar la nostra solidaritat amb Carme Forcadell, presidenta del Parlament i als càrrecs imputats o amenaçats pel govern d’Espanya.

I l’endemà 11 de Setembre?
Tothom al tram 38 de la concentració de Barcelona. Ja t’hi has inscrit?

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Endavant República i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.