10S, ‘A punt!’, crònica i galeria fotogràfica d’un acte passat per aigua

SONY DSCEl passat dia 10 de setembre, vigília de la Diada, estàvem A punt per fer un acte familiar, reivindicatiu, proper, amb vosaltres i per a vosaltres. El que no estàvem a punt era per a l’aiguat que ens va fer plegar encara no havent arribat a la meitat del programa.

Ens ho vam passar bé, tot i sota l’aiguat, vam viure estones intenses i humides ben aplegats els uns amb els altres intentant evitar la mullena.

Però abans havíem preparat el muntatge d’espelmes en el qual molts de vosaltres hi vau col·laborar portant les ampolles, muntant les espelmes. D’altres estàveu a la paradeta venent marxandatge, d’altres al bar venent begudes i crispetes, altres penjant les pancartes, els cantaires assajant la cantada que malauradament no vam celebrar, el muntatge de la pantalla gegant per la pel·lícula, etc. Com que una imatge val més que mil paraules, us deixem una galeria fotogràfica en record de l’acte allà fins on vam poder arribar.

Gràcies a tots per acompanyar-nos!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

No ens rendim, aviat ens tornarem a trobar al carrer. Estem preparant altres actes. Ja us n’informarem!

Som-hi! Sabem que aviat guanyarem la República per al nostre petit gran país! Estem a punt i activats!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General, Recull fotogràfic i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.