1 d’octubre, recull d’experiències compartides en les parades junt amb ANC Badia-Barberà i Súmate

indexEl dissabte 1 d’octubre vam organitzar 4 parades junt amb els companys de l’ANC Badia, l’ANC Barberà del Vallès i Súmate.

Seguim a peu de carrer, mantenint presència per estar aprop de la gent. Volem escoltar, explicar les raons, que en son moltes, defensar els drets i llibertats de tots els que vivim a Catalunya. Explicar que volem construir un nou estat i perquè.

Vam comptar amb la col·laboració de Chema Clavero (President de Súmate) i Eduardo Reyes (Diputat de Junts pel Sí i Ex-president de Súmate). Des d’aquí els volem agrair l’acompanyament.

La ubicació de les parades van ser a:

  • Eix Macià – Pi i Margall
  • Avinguda Concòrdia / Baldiri Reixac
  • Avinguda Matadepera / Balaguer
  • Plaça del Pi

Valorem aquesta primera experiència de manera molt satisfactòria. Hem compartit materials, maneres de fer i sobretot l’entusiasme i la il·lusió per construir un estat nou, lliure i socialment més just.

Volem compartir algunes de les impressions i experiències recollides entre els nombrosos voluntaris que han fet possible que avui fos una gran jornada. Moltes gràcies per la vostra tasca. Sou imprescindibles, imparables, sempre apunt. Amb vosaltres i la vostra tasca i el vostre entusiasme contagiós tenim assegurat un estat nou!

Aquí les teniu:

La gent sembla molt més assabentada del tema i alguns bastant decidits.

La data del referèndum pel setembre, tot i que falta 1 any, facilita de parlar amb la gent, sense manies de tot.
No s’ho creuen.

Hi ha una gran desconfiança vers els polítics. Tots van al mateix sac injustament.

Les seves televisions no ens ajuden gens i quan aconseguies parlar-hi, de seguida veies qui els aconsellava. Esperen molt de Podemos i no s’han adonat de les seves contradiccions.  Iglesias cada cop que rep un revés, varia la seva oferta i no s’han adonat de que busca el poder a qualsevol preu com fa el Rivera per la dreta.

Un matí fantàstic, en bona companyia. Gran grup el de la parada de Avinguda. Matadepera / Carrer Balaguer, tothom ha treballat molt, dins i fora de la parada, sense por, sí senyor!

A banda d’això, molt profitós per al Procés. He viscut converses molt interessants amb gent d’origen divers (Sevilla, Extremadura). Força interès pel referèndum i -en general- la gent creu que “Espanya” no ens tractarà (mai) millor i que potser sí que cal planejar-se marxar. La gent “no indepe” no està tant lluny de votar “sí” quan hi hagi un referèndum.

Molta feina a fer en aquests barris. Cal anar-hi més sovint. Compteu amb mi.
Seguim !!

Només afegir que sempre m’ha semblat important que ens visualitzem. Les paradetes serveixen també per engrescar als nostres, que vegin que continuem sortint al carrer per lluitar per la independència, i que els demostrem que el suflé no s’ha desinflat ni gens, ni mica.

Recompensa fer de voluntària, sentir des dels cotxes que passen davant de les paradetes, crits de ‘VISCA CATALUNYA’.

Gent extremenya, de Màlaga, castellanoparlant, a favor de la independència. Aquesta és la realitat de Catalunya, i tots a favor de una llista única en cas de terceres eleccions.
Penso que l’experiència de gravar la gent, si els pengem al Facebook, tindria molta repercussió, i la gent ens vindria a buscar, realment molta gent d’avui es perfil de Súmate, i l’ANC ha entrat també.

Ha estat un matí ple de sorpreses: la gent està interessada en la qüestió del referèndum, n’hi ha molts dubtosos, altra amb por de no poder guanyar- lo i alguns amb les idees del 1939.

Ahir va ser un dia molt satisfactori. És la prova que la unió fa la força, això s’ha de repetir periòdicament. La gent té ganes d’explicar-se i posicionar-se sobre la independència. Ens vàrem emportar grans sorpreses molt agradables de gent que ja ha entès definitivament que si anem pel nostre compte, hi haurà més feina, serem més pròspers i funcionarem millor. Per rematar-ho tot, ja va ser la repera, trobar-se pel carrer l’home extremeny que en època franquista va ser represaliat per penjar una senyera i després tot caminant apareix l’Eduardo Reyes. Es va crear una conversa i un debat tan enriquidor, que va ser al·lucinant.

Tot seguit us presentem unes quantes imatges de les diferents parades

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Milions d’agraïment per tots els companys de les territorials de Badia i Barberà, de Súmate i de Sabadell per la Independència. Comptar amb tots vosaltres no té preu. Gràcies per ajudar-nos a bastir el nou país. La unió fa la força! Repetirem!

O referèndum, o referèndum! Guanyarem!

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Parades de carrer, Recull fotogràfic, Referèndum Independència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.