11 de novembre, passi pel·lícula La revolució cantada

singingEl divendres 11 de novembre a les 7 de la tarda projectarem la pel·lícula La revolució cantada a la sala del segon pis del Casal Pere Quart.

Pille Heinloo, estoniana de Sabadell, ens presentarà la pel·lícula La revolució cantada sobre el procés d’independència d’Estònia. Aquesta pel·lícula explica com, entre el 1987 i el 1991, milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides, per a reclamar la independència de l’ocupació soviètica. Aquest documental, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir-ne una còpia, el podem veure subtitulat al català.

Com recordareu, aquesta és la pel·lícula programada pel dia 10 de setembre i que, a causa de la pluja, vam haver de cancel·lar. Si no l’heu vista, us recomanem que vingueu a veure-la. Si ja l’heu vista i voleu repetir, també hi sou convidats.

Som-hi, endavant les atxes! I diumenge dia 13 cap a Barcelona a defensar la democràcia! Fem camí cap a la República , somrient, cantant, construint un país pròsper i solidari, amb fermesa i perseverança .

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Vídeos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.