Crònica i galeria fotogràfica de l’acte amb Roda de la Pau

El  dijous 27 d’octubre ens vam sumar a l’acte setmanal que ja fa 13 anys convoquen els companys de la Roda de la Pau amb la intenció de donar-los suport i denunciar el tracte amb els refugiats tot dient NO a la guerra, SÍ a la pau.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Hi vam participar juntament amb Òmnium Cultural de Sabadell i 23 entitats més de la ciutat que també s’hi van adherir.

Us fem a mans el fulletó explicatiu de la tasca i del compromís dels companys de la Roda de la Pau, ciutadans anònims, i us convidem que us sumeu a la trobada setmanal convocada per cada dijous a 3/4 de 9 del vespre a la plaça del Dr. Robert amb el lema “No a la guerra, sí a la pau”

image_01-1

Volem compartir una galeria de fotografies de l’acte per si no hi vau poder assistir o per si ho voleu recordar.

Aprofitem l’ocasió per agrair a tots els voluntaris que ens van ajudar en el muntatge de l’acte i molt especialment a la Teresa Mira per la idea, recollida i pintada del material, al Josep Boltaina per portar la veu cantant en l’organització i al Guillem Bosch pel marcatge del símbol de la pau on situar ampolles.

Agraïm als companys de la Roda de la Pau l’acollida i la possibilitat de tirar endavant aquesta participació.

Volem un país socialment just, declaradament pacífic, deslligat de qualsevol mena de violència. Endavant República!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.