Dimarts 29 de novembre, parlem amb en Lluís Llach a l’Auditori Espai Cultura

SONY DSC

El dimarts 29 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre parlarem amb Lluís Llach a l’Auditori de l’Espai Cultura (c.  d’en Font , 25)

Lluís Llach és un referent musical i intel·lectual, el coneixem com a cantautor reivindicatiu de la llibertat, component d’Els Setze Jutges, capdavanter de la Nova Cançó, a banda de la seva obra solidària al Senegal amb la Fundació Lluís Llach. Fidel a les seves arrels segueix participant a la Processó de Verges. Ha desenvolupat emprenedoria en matèria de vins a Porrera amb el Celler Vall-Llach. Com a escriptor, ha publicat Memòria d’uns ulls pintatsEstimat Miquel i Les dones de la Principal. Ha estat un dels fundadors  de l’Assemblea Nacional Catalana.  Als anys 70 fou perseguit i censurat pel franquisme, acabant a l’exili durant unes quantes temporades fins a la mort del dictador. Ha rebut diversos premis, ha participat en grans concerts mítics de la història i la cultura catalanes, dins i fora del país. Ha dut a terme un munt de col·laboracions. És, sens dubte, un dels grans actors de l’escena catalana i catalanista dels darrers temps que té i ha tingut un paper molt influent en les darreres tres generacions.

Però aquesta vegada no ens vindrà a cantar ni a explicar cap dels seus trets biogràfics. Vindrà a parlar-nos com a diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí, vindrà a parlar-nos del procés. On som? Cap a on anem? I ara què ? Per què no cal patir? Què s’espera de nosaltres? Tenim moltes preguntes i molt a parlar, però sobretot volem que ens ho expliqui.

Cada dia l’actualitat ens planteja qüestions noves i ens resol alguns interrogants. Anem caminant. El Govern i el Parlament estan preparant les estructures d’Estat, les lleis de desconnexió, les bases per al referèndum… Deixem que ens ho expliqui de primera mà .

No us perdeu aquest gran acte amb l’estimat Lluís Llach!

Junts per un nou país! Venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar  enllà, i com un arbre nu, amb la nostra fermesa, decisió, coratge, valentia, tossuderia, entusiasme, perseverança… segur que tomba, tomba, tomba, ben corcada deu ser ja! Estirem fort, ara és l’hora. I tindrem sort! Endavant República!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General, Xerrada i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.