Imatges i vídeos de l’acte #AmbTuFemMarató

16-marato_pancarta_petit

El 18 de desembre vam organitzar l’acte #AmbTuFemMarató junt amb els joves de l’Anji Sabadell, al Racó del Campanar amb la intenció de recaptar diners per La Marató de TV3.

Pel matí la mainada va poder gaudir de tallers de maquillatge, postals de Nadal, manualitats, i sobretot del rocòdrom inflable, l’estrella del matí, a canvi d’un petit donatiu.

Al migdia vam poder ballar la flashmob, vam veure les nenes de l’Associació Esportiva DuoSport, i vam poder passar pel bar a fer un refresc, un cafetó, i al migdia l’espectacular vermut. Vam poder petar la xerrada a les taules habilitades al bell mig de l’espai mentre la canalla no parava de saltar al boti-boti, que deien alguns.

Per la tarda la xocolata calenta ens va ajudar a passar el fred, bo i fer de telonera dels magnífics Tres de vuit que ens van oferir versions de grups de rock català. Ens ho vam passar d’allò més bé cantant i ballant amb ells. Nois, això ho hem de repetir.

Després de gaudir de la vostra companyia i tots els col·laboradors que ens hi van ajudar vam poder recaptar 1.500€ que van ser lliurats a la Fundació La Marató per l’Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Agraïm la col·laboració a tots els que hi vau estar treballant aconseguint un acte molt lluit, divertit i participatiu. Així mateix a tots els que vau passar i d’una manera o altre vàreu fer el vostre donatiu per una bona causa. Tots tenim un costat molt bo.

I com diuen que una imatge val més que mil paraules… A continuació us en fem a mans un bon recull!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

La participació solidària i diversa per un objectiu comú ens fa molt grans com a poble. Som-hi, endavant!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Recull fotogràfic, Taller, Vídeos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.