15 de gener, inici campanya: Fem futur

img_5481El 3 de gener d’enguany, Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb Natàlia Esteve (vicepresidenta de l’ANC) i Àngels Folch (membre del Secretariat nacional de l’ANC), va presentar la campanya per al 2017 Fem futur, fruit del treball de les assemblees territorials, sectorials i exteriors.

Amb aquesta campanya, es vol culminar l’objectiu que va ser el motiu de crear l’ANC ara fa cinc anys: guanyar el sí a la República catalana, i aconseguir-ho amb un país cohesionat i que ha anat evolucionant cap a una posició netament sobiranista, tal i com va explicar Jordi Sánchez.

Aquest any serà decisiu i per això us fem arribar informació sobre aquesta campanya, orientada a guanyar el referèndum, i que vol arribar arreu demanant el vot, per seguir sumant voluntats, escoltant i donant arguments, posant els recursos humans i materials per guanyar un estat propi.

La campanya Fem futurdues fonts d’inspiració: l’emotivitat i els sentiments per una banda, i els elements que provenen de la raó, els arguments, per una altra. És una campanya que es dirigeix a totes les persones demòcrates, i especialment a totes les persones partidàries del dret a decidir, que voten partits no independentistes i que encara no tenen clar què votaran en el referèndum.

Fem futur és una campanya per combatre la desinformació, per fer front a la campanya de la por que parteix de l’Estat espanyol i d’alguns partits unionistes. Es tracta d’exposar fets i dades perquè tothom pugui prendre una decisió ben fonamentada el dia del referèndum. Cada mes, la campanya se centrarà en un tema clau, es donaran arguments i s’aclariran dubtes. Es duran a terme accions a nivell nacional i a l’exterior, però sobretot a nivell local, abastant tot el territori, i focalitzant-se sobre les zones prioritàries, i Sabadell n’és una.

El diumenge 15 de gener comença oficialment la campanya a Sant Feliu del Llobregat. El tema de sortida és infraestructures i mobilitat eficient. Es preveu que la campanya duri fins al mes de juny, quan es convocarà oficialment el referèndum. Serà aleshores quan l’ANC engegarà la campanya definitiva per demanar el sí al referèndum.

Us animem a mobilitzar-vos i a participar-hi com a voluntaris. Ens calen totes les mans i totes les ments.

Us fem a mans el vídeo de la presentació de la campanya Fem futur:

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, Fem Futur, Presentació campanya, Vídeos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.