Cicle xerrades: De la resistència a la nova legalitat

Enguany comencem amb força!. Iniciem l’any amb un cicle de xerrades potent. Abordarem el tema de la dissidència no-violenta des de diferents àmbits amb la participació de grans ponents que de ben segur ens explicaran i ens aportaran grans dosis de coneixement des de diferents perspectives.

 

Per aquest motiu us hem preparat un cicle de dues xerrades i un debat de cloenda emmarcats sota el títol: DE LA RESISTÈNCIA A LA NOVA LEGALITAT

Estrenarem cicle el dijous 19 de gener a les 7 del vespre al Centre Cívic Can Rull (c. Sant Isidor, 51)  amb la xerrada: Dissidència i no-violència en els processos de canvi social. Entre la legalitat i la legitimitat, a càrrec d’Artur Domingo, historiador especialitzat en la biografia i el llegat de Gandhi.

 

josep-costaContinuarem el cicle el dijous dia 26 de gener a les 7 del vespre al Centre Cívic Can Rull (c. Sant Isidor, 51) amb la xerrada: Ciutadans i institucions: formes i estratègies de dissidència política, de la mà de Josep Costa, lletrat, professor de Teoria Política de la UPF.

 

Com a cloenda del cicle, el dijous 2 de febrer a 2/4 de 8 del vespre es durà a terme un debat de cloenda al Centre Cívic de Cal Balsach (ctra. de Prats de lluçanès, 2) sota el títol: Conseqüències de les accions en l’adhesió a la nova legalitat, en el qual hi participaran:

Jaume Asens i Llodrà, advocat, tinent d’alcalde de Barcelona

Benet Salellas i Vilar, advocat, diputat al Parlament

Neus Lloveras i Massana, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, diputada al Parlament. Presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Joan Anton Font i Monclús, coordinador de la Sectorial de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració local per la independència.

jaume_asensbenet-salellas  neus-lloveras

Us en recomanem l’assistència. Hi esteu tots convidats! Caminem ferms, convençuts, decidits i sense por. Endavant República!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Cicle xerrades, General, Xerrada i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.