«Casa Nostra Casa Vostra». Pròxims actes en suport als refugiats

logo

«Casa nostra, casa vostra» és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

A la tornada, van veure clar que havien de denunciar el que hi havien vist i que havien de fer alguna cosa per canviar la situació dels refugiats i migrants. A poc a poc, van anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània. A hores d’ara comparteixen aquest projecte i l’han obert a la participació de la societat civil i les entitats.

Ara, «Casa nostra, casa vostra» ja no és ningú en concret i és tothom alhora. Són un grup de persones independents i un conjunt d’entitats del país, entre elles l’Assemblea Nacional Catalana. Compartim una profunda preocupació per la situació que viuen milers de migrants i desplaçats per força, dins i fora de la Unió Europea. Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra.

sabadell_portadafacebook-1Si vols conèixer el projecte de primera mà, et fem saber que el dimecres 25 de gener es presentarà la campanya al Vallès Occidental des de la nostra ciutat. L’acte es celebrarà a la Sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69), a les 7 de la tarda.

Pots participar en la campanya fent donatius, comprant material, organitzant un acte o fent-ne difusió.

Si vols que Catalunya continuï sent terra d’inclusió, si vols que hi hagi un canvi d’actitud de les institucions en relació amb l’anomenada “crisi migratòria” que actualment viu la Mediterrània, si vols que no es continuïn vulnerant sistemàticament el Dret internacional així com els compromisos adquirits amb la signatura de la Declaració Universal dels Drets Humans o la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea (UE), signa el manifest clicant en aquest enllaç

 

casaEl dissabte dia 11 de febrer a les 10 del vespre es farà un gran concert per als refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Hi hem de ser tots per cridar ben fort que volem acollir. Volem acollir els refugiats i totes les persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al mar Mediterrani o en altres rutes.

Aquest concert és un gran espectacle dirigit per La Fura dels Baus i que comptarà amb actuacions de més de 50 personalitats del món de la música i les arts escèniques.

T’animem a participar en aquesta vivència històrica! Una nit espectacular amb mil i un moments que recordarem per sempre. Que quedi clar que Catalunya és, com ho ha estat sempre, una terra d’acollida! Les entrades ja estan exhaurides! Si vols col·laborar, igualment pots fer una aportació entrant aquí

autocarDes de Sabadell per la Independència – ANC organitzem autocars per anar-hi. Pots reservar la plaça clicant aquí.

El dissabte dia 11, sortirem a 2/4 de 8 del vespre de la plaça Marcet. La tornada està prevista cap a quarts d’1 de la nit.

Com a tastet, et deixem el vídeo sobre la versió de la cançó Mediterráneo de Joan Manuel Serrat, cantada per més de 30 artistes.

 

fotoLa setmana següent, el dissabte 18 de febrer omplirem Barcelona fent una gran manifestació, cridant ben fort que volem acollir. Reserva el dia. Te n’anirem fent saber els detalls.

 

Per acabar et passem el vídeo de la cançó de la campanya, Com plora el mar, del cantautor Joan Dausà, que la va presentar a Sabadell el 20 de desembre passat al vestíbul de l’Ajuntament de Sabadell

Volem fer un Estat nou inclusiu, on tothom hi sigui benvingut. Volem acollir. Participa en la campanya. Endavant República!

Aquesta entrada s'ha publicat en Concentració, Concert, General, Manifestació, Vídeos, Xerrada i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a «Casa Nostra Casa Vostra». Pròxims actes en suport als refugiats

  1. Retroenllaç: Presentació campanya Casa Nostra Casa Vostra +🚍Autocars concert | ANC – Sabadell per la Independència

Els comentaris estan tancats.