Divendres 27. La protecció dels animals a la República Catalana

Divendres 27 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de Ca n’Oriach farem la xerrada La protecció dels animals a la República Catalana.

La nostra societat manifesta, de manera creixent, una sensibilitat especialment contrària al maltractament i la tortura animal.  Ara, en la creació de la República Catalana tenim un oportunitat única per aconseguir que les lleis canviïn, que es tinguin en compte els drets dels animals i que no siguin considerats més com un instrument.

Parlarem de:

  • Com es poden protegir els drets dels animals en una nova Constitució i de models existents en d’altres païssos.
  • Com abordar la conscienciació i la sensibilització en el respecte cap als animals.
  • Com prevenir la lluita contra el maltractament animal (braus, circs, experimentació per a cosmètica)

pep-puigPep Puig . Enginyer industrial, diplomat en Enginyeria del Medi Ambient, Ecologia i Gestió Ambiental. Membre de Constituïm.  Cofundador d’Ecotècnia, societat cooperativa que opera en els camps de les energies renovables. President del Consell Assessor d’EUROSOLAR – Associació Europea per les Energies Renovables.

 

anna-mulaAnna Mulà. Advocada especialitzada en Dret mediambiental i Dret i animals. Redactora de la Llei i assessora legal de la ILP que va desembocar en la Llei que va prohibir les curses de braus a Catalunya. Compareixent al Parlament de Catalunya per abolir els circs amb animals.

 

magda-oranichMagda Oranich. Advocada. Presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

 

Xavier Rodríguez, coordinador de la sectorial animalista de l’ANC presentarà l’acte.

A la nova República volem tenir en compte els valors i el respecte a la natura.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Xerrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.