4 i 5 de febrer, gran recollida de signatures a tot el país. «Casa nostra, casa vostra»

signatures
La campanya unitària per a l’acollida «Casa nostra, casa vostra» prepara per al cap de setmana del dissabte 4 i diumenge 5 de febrer una jornada de mobilització a tot Catalunya per una recollida massiva de signatures del manifest Casa nostra casa vostra. Si ho prefereixes, també pots signar el manifest aquí.

som-40-000-signantsUna vintena de grups territorials de la plataforma Casa nostra, casa vostra estan coordinant activitats a nombroses poblacions del país amb l’objectiu de fer conscienciació social i mobilització               ciutadana.

La jornada porta per títol La Gran Recollida de Signatures, perquè la missió principal és fer créixer el nombre de firmes del manifest de la campanya. Ara mateix, més de 40.000 persones ja hi han donat suport.

Per fer créixer la jornada i fer-la arribar a tots els racons de Catalunya, calen encara més persones voluntàries que vulguin fer la recollida de signatures o organitzar activitats als seus municipis.

concert-11-de-febrerSabadell per la Independència, com a Assemblea Territorial de l’ANC és soci fundadora de la campanya. Si voleu participar en la campanya com a voluntaris poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic voluntaris@sbdxi.cat.

Deixeu-hi les vostres dades personals (nom, manifestaciocorreu electrònic, telèfon de contacte i franja horària de disponibilitat – mati o tarda de dissabte o diumenge-). Ens posarem en contacte amb vosaltres per organitzar la sortida amb parades de carrer.

La jornada es farà una setmana abans del Gran Concert per a les Persones Refugiades, que serà l’11 de febrer al Palau Sant Jordi, i quinze dies abans de la Manifestació Volem Acollir, que es farà el dissabte 18 de febrer a les 16 h entre la plaça d’Urquinaona i la plaça del Mar de Barcelona.  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Recull signatures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.