Dissabte 28 gener, primer acte públic de la Taula pel Sí


img-20170128-wa0031Dissabte 28 de gener, ha tingut lloc el primer acte públic de la Taula pel Sí que aplega un seguit d’entitats i partits sobiranistes que es comprometen des d’avui a treballar plegats per a aconseguir que el nostre país esdevingui un nou estat a partir del referèndum anunciat per abans de setembre d’enguany.

El moment polític és històric per al nostre país i ens empeny a treballar conjuntament per defensar i arribar als objectius que compartim. Desitgem i necessitem la constitució d’un nou Estat per a dotar-nos de les mateixes eines que té qualsevol altre Estat per tal de vetllar per la justícia social, i el benestar dels seus ciutadans.

El primer acte conjunt ha estat subscrit per les entitats: Òmnium Cultural de Sabadell, Sabadell per la Independència-ANC i pels partits polítics d’ERC, Demòcrates de Catalunya, Partit Demòcrata Europeu Català.

L’acte ha aplegat a tots els signants durant el matí, al carrer d’en Font, per donar informació als vianants dels beneficis de la República Catalana i per a resoldre’n els dubtes que puguin tenir.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Parades de carrer, Taula pelSí. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.