[Comunicat] L’Administració espanyola intenta escanyar-nos

El dia 9 vam conèixer gràcies a una empresa col·laboradora que l’Estat espanyol ha donat ordres per embargar 246.000 euros dels recursos de l’ANC.

No creiem en les casualitats. Aquest embargament arriba després de la mobilització extraordinària del 6F i de la seva repercussió internacional, que han fet augmentar la pressió sobre l’Estat espanyol.

I arriba pocs dies després que coneguéssim a través de la premsa de les novetats en relació amb els procediments que l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) va iniciar en el seu moment contra l’Assemblea Nacional Catalana.

L’embargament arriba quan encara no hi ha resolució ferma sobre el fons d’una sanció de l’AEPD contra l’ANC. Nosaltres seguim defensant que no hi ha base per a la sanció, que hem actuat dins la legalitat fins al final i que és injust l’execució de la sanció abans que l’Audiència Nacional resolgui el fons de la qüestió.

indexAmb aquesta manera de procedir (sense comunicació directa i amb filtracions a una determinada premsa) l’Estat busca també fer mal a l’honor i reputació de l’ANC.

La manca de respecte de l’Administració espanyola als seus administrats no té límits i ens converteix a tots en súbdits -als independentistes, en súbdits no desitjats- contra qui s’acarnissa l’Estat. Per què aquesta pressa quan qui cobra és l’Estat i qui paga és una organització independentista, i tanta deixadesa i falta de mitjans quan és un particular qui reclama a la justícia?

Fermesa, doncs, confiança en les pròpies forces, i moltes gràcies a tots els socis i simpatitzants i amics de l’Assemblea Nacional Catalana per tots els missatges de suport que hem anat rebent al llarg del dia!

Molts ens heu demanat com podíeu ajudar avui l’Assemblea.

embargLa millor manera d’ajudar per minimitzar l’embargament i reforçar l’ANC és fent-vos-en socis. I si ho preferiu o ja sou socis, podeu fer una aportació al ES91 2100 0829 0102 0096 6175.

Tots els recursos recaptats aniran directament a fer més gran la campanya per guanyar el SÍ a la independència.

Mereixem un país millor, decidit democràticament. Hi tenim dret. Sabem que és possible. No ens aturaran ni sancions, ni inhabilitacions. Junts som imparables, junts ho farem possible!

9 de febrer del 2017

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.