CRIDA DE VOLUNTARIS. Diumenge 19 de febrer,al matí, celebrarem la gran festa de l’ANC, Fem futur, al Parc Catalunya de Sabadell.

indexDiumenge 19 de febrer,al matí, celebrarem la gran festa de l’ANC, Fem futur, al Parc Catalunya de Sabadell.

Aquest mes ens centrarem a informar la població indecisa sobre com serà l’Educació, la Salut i els Serveis Socials a la República catalana.

La festa estarà plena d’activitats per a gaudir-ne els petits, els joves i els grans. Taller de graffiti, de maquillatge, de xapes i de manualitats infantils; inflable gegant, cinema amb crispetes, xerrades i vermut, concerts de Tres de vuit i la Coral Els Notes, creació de graffiti en directe, passejada per la ciutat amb un trenet, banc de sang) i parades informatives de les sectorials de Sanitat, Educació i Benestar Social.

El dissabte 18, a la tarda, farem una crida a la població, a anar al parc l’endemà, tot fent un recorregut per la ciutat amb el trenet. També aquí, necessitarem voluntaris per acompanyar durant el recorregut i atendre la gent a les diverses parades del recorregut

Us necessitem per a organitzar tota la festa, de dissabte i diumenge: posar i treure carpes i lones, atendre tothom a les activitats (trenet, tallers, inflable, concerts, etc.), col·laborar amb  les sectorials, i cridar ben fort que volem un país millor!

Qui decideixi donar un cop de mà per sumar i fer país cal que n’informi al correu voluntaris@sbdxi.cat. A l’assumpte del correu poseu-hi sis plau Fem futur. Deixeu-hi les vostres dades personals (nom sencer, correu electrònic, i telèfon de contacte). També us convoquem a una reunió per a organitzar la festa el divendres 17, a 2/4 de 7 al local de SBDxI-ANC (vegeu-ho al mapa).

Si voleu més informació de la festa mireu-ho aquíanimacio-parc-3

Tot l’ajut serà benvingut.

Endavant República!

El futur és a les nostres mans. Hi ha trens que només passen un cop a la vida.

Aquesta entrada ha esta publicada en Fem Futur, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CRIDA DE VOLUNTARIS. Diumenge 19 de febrer,al matí, celebrarem la gran festa de l’ANC, Fem futur, al Parc Catalunya de Sabadell.

  1. Retroenllaç: 19 de febrer, a Sabadell, festa a favor d’uns Serveis socials, una Salut i un Ensenyament de qualitat | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.