Aquest cap de setmana necessitem voluntaris. T’apuntes a la festa per la República?

index

Vols ajudar-nos a organitzar la gran festa d’aquest cap de setmana al Parc Catalunya? Dissabte 18 a la tarda escalfarem motors amb una passejada en tren per tota la ciutat convidant els nostres veïns a la festa que tindrà lloc l’endemà diumenge al matí. A dos quarts d’onze, el Parc Catalunya de Sabadell acollirà la gran festa de l’ANC. Sota el lema “Fem futur”, el parc s’omplirà de jocs per la mainada, actuacions musicals i fins i tot cinema amb crispetes incloses. Serà un matí ple d’activitats per explicar als indecisos cóm veiem qüestions tan importants per tots com l’educació, la salut o els serveis socials mentre gaudim d’un diumenge molt especial, ple de tallers, jocs i cançons per a tots els públics.

Estem segurs que tindrem molta gent, per això et demanem que vinguis a donar-nos un cop de mà fent allò que millor sàpigues fer: muntar i desmuntar lones, atendre la gent, acompanyar els passatgers del tren… Necessitem omplir el parc de voluntaris per construir des d’ara mateix la República que volem i explicar tothom cóm la farem possible.

Com pots ajudar?

Vols afegir-te a la gran festa? Vols col.laborar activament en la mobilització lúdica d’aquest cap de setmana a la nostra ciutat? Si vols ajudar en la organització d’aquesta gran festa de l’ANC, només ens ho has de dir: escriu un mailvoluntaris@sbdxi.cat amb l’assumpte “Fem futur” i posa’ns el teu nom sencer, el teu telèfon de contacte i el teu correu electrònic, i ens posarem en contacte amb tu per començar a fer el país que volem. I vine a la reunió del divendres a la tarda on parlarem de tots els detalls (a dos quarts de set de la tarda, al local de l’ANC Sabadell al carrer Illa 1-3, aquí).

Perquè hi ha trens que només passen un cop a la vida! Afanya’t i acompanya’ns aquest diumenge!

Aquesta entrada ha esta publicada en Fem Futur, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.