Diumenge tens una cita amb la vida. Vine a donar sang!

donasang

Una de cada deu persones que entra en un hospital necessita rebre sang. Ja sigui per intervencions quirúrgiques o per tractaments mèdics, els nostres malalts necessiten transfusions. Per això et convoquem diumenge al matí al Parc Catalunya de Sabadell on, a més de gaudir d’una jornada divertida en família, també podràs la teva sang. La mateixa que et fa sentir viu cada dia i amb la que pots ajudar a donar vida als altres.  Et necessitem!

Demostrem que som un poble solidari!

T’esperem a la Unitat Mòbil del Banc de Sang! El diumenge 19, al Parc Catalunya de Sabadell, de 10 del matí a 2 de la tarda. A aquesta cita tampoc hi pots faltar!!


Sabies que la sang es fa malbé en pocs dies?

Les plaquetes de la sang només aguanten cinc dies i, tot i que el plasma sanguini es pot arribar a conservar fins un any, els concentrats d’hematies tan sols duren poc més d’un mes. Per això el Banc de Sang ens necessita a tots de forma constant. Saps que si dones sang tres cops l’any pots ajudar 12 persones a superar les seves malalties o accidents? No t’hi pots negar. La donació de sang no fa mal, és ràpida i senzilla. Fes-ho per tu. Fes-ho pels altres, per la gent que ho necessita. Pot ser la diferència entre la vida i la mort.

Demostrem que som un poble solidari, que creiem en una assitència sanitària de qualitat per tots. Més enllà de pressupostos, hi ha una cosa que no es compra ni es ven: la sang. Et necessitem perquè facis de la donació de sang un gest normal, habitual, com agafar l’estelada i sortir al carrer a demanar la  independència cada cop que sents bullir la sang davant una injustícia. Ja sabem que davant les emergències i les tragèdies som un poble solidari. Ara cal demostrar que també som conscients que hi ha altres gestos que també s’han de fer sovint, perquè cal fer-los.

Vine a donar sang!

Estàs llest per compartir la sang que corre per les teves venes? Vols ajudar als qui més ho necessiten? Diumenge, quan vinguis al Parc Catalunya, no donis l’esquena a la necessitat: dona el braç. Seran uns minuts, no et farà mal i ajudaràs a construir la nova realitat, justa i solidària, amb la que somiem.

Aquesta entrada s'ha publicat en Fem Futur, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.