Hem celebrat la festa de l’ANC «Fem futur»

16836480_1131934416917731_5350302128854363753_o

Els tallers de maquillatge i xapes van aplegar centenars de criatures i pares a les cues de la gran festa de l’ANC al Parc Catalunya de Sabadell diumenge passat. Mentrestant, música, cinema, vermut i tallers omplien els racons del parc on el centre era, sens dubte, l’interès per saber com ens organitzarem al nou Estat.

Mentre petits i grans gaudien de les activitats que l’ANC havia preparat per un matí de diumenge festiu, més de 500 persones van veure el vídeo de la campanya «Fem Futur», que plantejava els reptes que tindrem els catalans en educació, sanitat i serveis socials. Un interès que molts van poder mostrar en alguna de les parades informatives. Sens dubte, tot un èxit de convocatòria que, de ben segur, tindrà força rèpliques en els propers mesos.

16797643_1131934480251058_3523114511213993446_o

Parlar del nostre futur

Perquè es tracta de gaudir del moment que estem vivint, tot just uns mesos on els que volem una Catalunya independent parlem de com volem que sigui la nostra societat. Més justa, més solidària, més bolcada amb les persones. I per això l’ANC Sabadell va muntar les parades informatives, on es van explicar els plans de futur per al nostre país a tothom: als qui volen la independència i als indecisos, als qui vénen de fora i als qui viuen de fa anys a casa nostra.

La festa va tenir lloc l’endemà de la increïble marea blava que va omplir el centre de Barcelona reclamant al govern espanyol que ens deixi acollir. Una mostra més de com volem que sigui el nostre país, de com volem construir l’Estat que ens aculli a tots.

16804180_1131942103583629_9141403912518941148_o

Gràcies a tothom que ho va fer possible

Des d’aqui, el nostre més profund agraïment als més de 70 voluntaris de SAbadell per la Independència-ANC que van participar en els actes festius, a la Bodega Coca, als artistes Werens i Fullet que ens van ajudar amb el taller de grafit i van acabar fent un meravellós mural amb una estelada, als grups 3de8 i Els Notes que van posar la música, als ciutadans que es van acostar a l’autocar del Banc de Sang fent cas d’una crida constant per proveir els nostres hospitals i clíniques, a tots els que es van atansar al parc Catalunya per viure una trobada per parlar del nostre futur col·lectiu.

Hi ha trens que només passen un cop a la vida. I hi ha dies per celebrar que ja arriben. Com diumenge, com tants altres que vindran. Gràcies a tothom i endavant República!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Concert, Fem Futur, General, mobilització, Parades de carrer, Taller, Vídeos i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.