6 de març: sopar tertúlia amb Jordi Sánchez a Polinyà

2017-02-28-PHOTO-00000857.jpg

El proper dilluns dia 6 de març, els companys de l’Assemblea a Polinyà organitzen un sopar-tertúlia amb el president de l’ANC. Serà a dos quarts de nou al restaurant Can Coll de Polinyà, al carrer Onze de Setembre, 15.

Si voleu assistir a la xerrada-sopar, cal que us poseu en contacte amb els organitzadors a través d’aquests telèfons: 607 254 819 (Raimon) i 651 304 765 (Irene), tant trucant-los com per WhattsApp. Així podreu reservar el vostre lloc pel sopar, que té un cost de 12 euros, i assistir a la tertùlia amb en Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

Endavant República!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.