Medalla de Sabadell al Mèrit Ciutadà a Muriel Casals. Us hi adheriu?

muriel-casals-2El 23 de febrer, el Ple de l’Ajuntament de Sabadell va aprovar iniciar la instrucció de l’expedient de concessió de la Medalla al Mèrit Ciutadà a Muriel Casals i Couturier, a títol pòstum.

Fins el 17 de març, totes aquelles entitats i persones que ho vulgueu, es podeu adherir a aquesta concessió mitjançant l’escrit que us podeu descarregar en aquest enllaç. El podeu enviar mitjançant qualsevol oficina de Sabadell Atenció Ciutadana o per correu electrònic a protocol@ajsabadell.cat . També us hi podeu adherir a través d’aquest enllaç del web de l’Ajuntament de Sabadell.

Recordem algunes frases populars de la Muriel i encoratgem-nos amb el seu record:

Serem invulnerables si estem junts, no hi ha tribunal que ens tombi

No som aquí per buscar un somni, nosaltres som el somni

La llibertat no és negociable

Recordar que treballar pel futur sobirà, treballar per la independència del nostre país ens fa molt feliços esperant un futur millor i vivint un present exaltant. Convenceu a tothom que encara tingui dubtes que val molt la pena aprofitar l’oportunitat que tenim. És la campanya de la nostra vida.

Us animem a fer palès el vostre reconeixement al compromís de la Muriel Casals amb la llengua i cultura catalanes i a la seva trajectòria personal i professional. Sumeu-vos a la concessió de la Medalla de Sabadell al Mèrit Ciutadà!

mcasalsMuriel Casals i Couturier va néixer a Avinyó, filla de Lluís Casals, advocat sabadellenc i soldat republicà exiliat. El 1945 la família Casals Couturier va tornar de l’exili i es van establir a Sabadell, on Muriel Casals va passar la infància i la joventut. Del 2010 al 2015 fou presidenta d’Òmnium Cultural fins que va deixar aquest càrrec per presentar-se de número tres a la llista de la coalició independentista Junts pel Sí de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015.
Aquesta entrada s'ha publicat en General, Manifest i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.