Presentació del Pacte Nacional pel Referèndum a Sabadell

El dimarts 4 d’abril de 2017, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach (vegeu el mapa), es presenta a Sabadell el Pacte Nacional pel Referèndum. La presentació anirà a càrrec de Joan Ignasi Elena, coordinador del Comitè executiu del PNR, i l’acte consistirà en una taula rodona amb representants de quatre entitats de la ciutat.

Aquesta presentació ha estat impulsada pel Pacte pel dret a decidir a Sabadell, que compta amb més de 130 entitats de la ciutat adscrites.

El Pacte Nacional pel Referèndum

A proposta del Parlament de Catalunya, i amb l’impuls del Govern de Catalunya, el dia 23 de desembre de 2016 es constituí el Pacte Nacional pel Referèndum, que aplega milers d’entitats socials, culturals i polítiques d’arreu del territori català, amb el propòsit d’impulsar un pacte entre els governs de l’Estat i de la Generalitat que permeti la celebració d’un referèndum eficaç i vinculant, perquè la ciutadania catalana pugui votar sobre el seu futur polític com a nació.

El Comitè Executiu del Pacte rebé l’encàrrec d’elaborar un Manifest que recollís aquesta aspiració transversal. El dia 1 de febrer, el Plenari del Pacte aprovava el text proposat pel Comitè. Cal, ara, difondre el Manifest (aquí en teniu el text) i aconseguir el màxim possible d’adhesions individuals i col·lectives. .

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.