||★|| Crida de voluntaris. V Assemblea General Ordinària, 29 d’abril a Sabadell

Company, companya

El pròxim dissabte, 29 d’abril, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’ANC a la Pista coberta d’atletisme de Catalunya, a Sabadell.

De ben segur que el Full de ruta que surti aprovat en aquesta assemblea serà el que garantirà el naixement de la nova República catalana.

La importància d’aquesta assemblea ens obliga, com a amfitrions que som, a facilitar que el debat i el dinar posterior que es facin de manera ordenada i àgil.

Per a fer-ho possible necessitem més de 200 voluntaris per col·laborar amb el muntatge. Caldrà verificar l’entrada dels socis, penjar pancartes, posar i treure les taules de dinar, comptar i recomptar les paperetes de vot, donar la informació que calgui, atendre persones amb càrrec institucional i els mitjans de comunicació.

Col·labora-hi i fes-ho saber adreçant un correu a voluntaris@sbdxi.cat. A l’assumpte del correu posa-hi Assemblea General Ordinària. Deixeu les vostres dades (nom, adreça de correu i telèfon). Els organitzadors de l’AGO ens posarem en contacte amb tu, prèviament al dia de celebració de l’assemblea per detallar-te quina serà la teva responsabilitat i donar-te les instruccions necessàries.

Ho farem bé. Moltes gràcies!

Aquesta entrada ha esta publicada en AGO, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.